Houtbewerking met kinderen

Houtbewerking met kinderen
Sommige gezinnen kijken tv, anderen sporten het liefst. maar je bent een houthakker en je kind houdt ervan je te kopiëren! kunt u uw kinderen veilig omarmen in uw handelsactiviteiten? Het is duidelijk. Voordat het materiaalbezit uw kind iets van uw handelsgereedschap bijt, wilt u zekerheid hebben dat u met hen spreekt. sta hen toe om die hulpmiddelen te begrijpen die ze kunnen bijten, zoals de hamer, spijkers en verschillende niet-scherpe en niet-elektrische dingen. Je hebt je jong kind nooit nodig om een ​​zaag of een boor te bedienen. ze zullen veronderstellen dat ze je niet graag zouden gebruiken om het te gebruiken, dus gewoon vermijden ze die gewoonte in één keer te geven.
Nadat u een beveiliging hebt gehad, kunt u met uw kind praten over uw houtbewerking en de gereedschappen, zodat u kunt beginnen om ze aan te duiden, maar alle hulpprogramma’s werken. verschillende geven de voorkeur aan eenvoudige taken zoals het schuren van hout of het vasthouden van de boormachine. Voordat je begint, moeten jij en je kind echter worden gedwongen om te kiezen welk project je misschien nodig hebt om mee bezig te zijn. Er zijn verschillende spullen die je zou kunnen bouwen die mogelijk echt beschikbaar zijn of die leuk kunnen zijn voor je kind als hij het eenmaal gemaakt heeft. zoals een paard van Troje dat schommelt, een poppenhuis, een speelhuisje of een auto.

Nadat u het project hebt geselecteerd, kunt u uw kind laten zien dat hulpmiddelen nodig zijn voor het werk en waarom. Laat ze je elk gereedschap overhandigen – bevestig ze aan de beslissing, elk bij de juiste naam – zodat ze leren kijken. zodra ze volledig waarnemen dat je elk van de handelstools slachtofferschap hebt, kun je ze in staat stellen om een ​​beetje extra bij te staan ​​door het materiële bezit, ze bouwen een aantal keuzes en doen een aantal van het werk. gokken op hun leeftijd, je hoeft ze geen toegang te geven tot een zaag of boormachine. associëren acceptabele leeftijd zou 10 zijn, als ze oppervlakte-eenheid minder onhandig zal | en kan | en zou kunnen) de aspecten begrijpen van het gevaar dat de gereedschappen kunnen veroorzaken.

Een andere optie voor uw jongere kinderen is om voor hen een kind-en-klare outfit te kopen. dit kan hen dapperheid en vertrouwen geven om jou te dienen. Hun verschrikkelijk eigen borst hebben is ongelooflijk bemoedigend voor hen. je kunt ze bovendien toestaan ​​om de items naast elkaar te plaatsen of in de gaten te vullen die je eenvoudig boort, bijvoorbeeld als je een archiefkast maakt voor sleutels of jassen, kun je de opening boren terwijl je kind de haken erin stopt.

Nadat je het maken van je project hebt voltooid, begint het belangrijke plezier. Breng de tekengereedschappen naar voren en weelderig in een buitengewoon gezinsvriendelijke tijd van plezier en creativiteit. dit zou in de handen van het kind kunnen worden geplaatst, aangezien de meesten graag verfraaien met kleuren. Als dit de eerste keer dat ze worden geschilderd kan zijn, moet je ze een manier laten zien om de verf netjes in het hout in rechte lijnen in dezelfde richting te borstelen. laat ze echter toe om zich te vestigen op de kleuren en waar ze ook heen gaan.

Wanneer uw project volledig is, feliciteer hen! bouw ze op omdat het hun werk was dat het hout heeft gemaakt tot wat het nu is. dit kan een deur openen zodat ze nieuwe dingen kunnen doen. Je weet het niet, ze komen terug met een souvenirwinnende uitvinding!

Tags: Houtbewerking Houtbewerking met kinderen

No related post!

Leave a reply "Houtbewerking met kinderen"